Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Dagar av vemod
dagar av sorg
dagar av lycka
sakta rullar de fram
år efter år
mitt liv är inte perfekt
men det är bra
det är mitt liv
och jag vill inte byta

Det är mitt liv som rullar fram
bland dem som tillhör mig
mina nära och kära
jag vill ha dem här
nära mitt hjärta
jag kan bara leva mitt liv
de får leva sitt

Lycka och sorg får vi alla
fördelat på hela vår livstid
ta dag som den kommer lev ärligt
ge av dig själv
spara minnen i hjärtat
dröm om framtid minns din historia

För det är mitt liv
allt är precis så som det ska vara



Skogsfen
*







Fri vers av Skogsfen.
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-23 10:08



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
"ta dag som den kommer
ge av dig själv
spara minnen i hjärtat
dröm om framtid minns din historia."

"...och allt är precis som det ska vara"

Jag är glad att jag råkade klicka på din dikt.
Du har skrivit ned min livsfilosofi.

2012-07-29

  Ljusletaren
Grattis till att din text är återigen uppmärksammad/ kram
2012-07-29

  Ljusletaren
Sant och återigen sant!
/kram
2012-07-27

  Bo Himmelsbåge
... det är sant ... var och en får leva sitt liv ... vi kan inte leva varandras ... men visst är det härligt när vi kan möttas via orden, som här på poeter och delge varandra livsvisdom som DU gjort nu ... kanske vi då kan förändra varandras liv en aning ... en mycket klok dikt ... tack
Kanske skulle dikten vinna på att Du tog bort kommatecken och punkt ... de hör mer till ren prosa ...
Jag skulle nog också vilja ha kortare strofer och en mer kompakt dikt ...

kram/Bosse
2012-07-23

  ResenärGenomLivet VIP
Som du skriver så får vi ta var dag som den kommer och göra det bästa av den. Vi kan ju inte leva varandras liv...
2012-07-23

  Änglaögon
Va fint, ärligt och tänkvärt!
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.