Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fågelns skri och flykt



Så for jag
genom dig
med dig
i det ögonblick
vi valde åt oss

som fågelskri
i fågelflykt

genomgripande
alltigenom kvinna

bara kvinna
bortom ord och namn

tills du kysste mig
tillbaka
in i din famn
som din älskade




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-07-23 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande, outstanding. Läst och kommenterat förut, men nu är jag här igen, och banne mig om inte detta är en av de bästa jag läst. Överhuvudtaget. Kärlek. Kvinnor. Passion. Närhet. När livet är som bäst.

RESPEKT
2014-05-19

  Siggesdotter
Du beskriver er kärlek så vackert!
2013-04-07

  evana
Tycker mycket om denna fågelfärd!
2012-09-22

  Minkki VIP
vackert om det vackraste
2012-09-01

  pixter
underbart.. texten får mig att känna mycket mer än jag kan uttrycka här och nu..
2012-08-07

    ej medlem längre
en mycket välkomponerad och vacker dikt
2012-07-28

  Jan Widströmer VIP
Få har lyckats beskriva detta ögonblick så djärvt levande som du i denna dikt. Möjligen då du själv i någon av dina tidigare. Här är du nog ett unikum.
2012-07-28

  Bodil Sandberg
Jag håller med Ulf det här är en mästerlig dikt med fullprocentig känsla kärlek och sinnlighet öppet naket enastående vacker poesi!varm applåd!
2012-07-25

  Linda CH VIP
Mäktig!
2012-07-23

    ej medlem längre
hisnande!
2012-07-23

    ej medlem längre
Mästerlig, till både form och innehåll. Blott titeln är en pärla

Din bästa

Bokmärks
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP