Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cw 2012-07-23


Gargoylen


För att ingen månniska vet vad som finns
Bakom Livets blåbruna havsöga. Av
mörkt djup, som hos varandra, syns bara den
glittrande ytan




Bunden vers (Annat versmått) av Caroline Lind
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-23 13:54



Bookmark and Share


  surface to air
Ödesmättad mystik
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind