Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andra akten eller pussen av sladdar

 

minns du pussen

jag lämnade dig

skriven i sladdar

på bordet

i ditt rum

som var en himmel

med underlig musik,

kollektivets skönhet

 

vi hade kanske få

av de där söndagarna

i sängen

med solstrimmor

över nakna älskanden

solkatter i ögon

men de finns i mig

och kärlek kärlek kärlek 




Fri vers av molly crayons
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-02-06 18:02



Bookmark and Share


  Roger VIP
Vädligt fin, en dikt att bli varm i hjärtat av
2006-02-07

  bq
Mmm söndagar i sängen ;-))
Och solstrimmor smekande i minnens gunga
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons