Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BALANSGÅNG

Mellan klyftan som gapande skilja
livet från dödens platå

Syns en spindelvävstunn liten vilja
den går jag balansgång på




Bunden vers av zallander
Läst 1186 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2012-07-23 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärnfullt och disktinkt insiktande.

* S *.)
2012-07-29

    Max Poisé
Kompetent innehåll, genialiskt format! Bravo!
2012-07-29

    Den som skriver
Fantastiskt.
2012-07-28

  zeroxina
Fina ord, och riktigt skickligt och stiligt formulerat dessutom. Stående ovationer!
2012-07-27

  Magica VIP
Mycket bra formulerat på få rader, bra!
2012-07-23
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander