Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens bokmärke

Det doftar milt

blir så ofta

när det blir nära





Det är så mycket vi skulle klarat



jag vill bara titta upp





leva



ett liv som äger egen strand


hittat fåglarna och träden


i ett du som är ett du







Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-24 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP