Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnare eller förlorare


Orden studasr
i vaccumfyllt huvud
Jag brinner upp
tårarna rinner
hetare än lava


Vinnare eller förlorare
Dimman kommer
som het ånga
Jag faller
Låt mig fortsätta falla
Lättar från underlaget
svävar tyngdlös
Har jag förlorat nu

Attacken kommer hårt
järnklor sliter ut
allt i mitt bröst

Snälla, låt mig andas
kroppen spjärnar emot
Snälla, låt mig falla igen
Sakta mattas attacken av
Vinnare eller förlorare

Känner något kallt
läggas på min hud
Kroppen stillar sig
Jag faller igen
känner...känner
mjuka underlaget
som bär mig

Jag tror jag är
en vinnare

eller förlorare




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-25 11:35



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Desperation i en obehaglig situation, tycks det mig ... texten öppnar för flera tolkningar som melodram ... inre eller yttre skeende, det är frågan?
2012-07-27

  anits VIP
Vem som vinner eller förlorar, det kan man
veta förrän efteråt
2012-07-26

    Maria Malm
Vem vinner, vem förlorar..ibland beror det på hur man ser på saken..
2012-07-26

  Mats Henricson
Ena dagen en vinnare, andra dagen en förlorare, det kan variera i vardagens djungelliv, men den totala bilden är en annan sak, den får man, egentligen, aldrig veta (kanske efter döden, men då är ens kommunikation med den efterlevande världen klart begränsad..., eller, vad vet jag ? )
2012-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson