Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när hjärtat vill en sak och kroppen en annan.


att gå vidare fysiskt

lätt, lätt gick det.
lätt att kyssa någon annans läppar,
känna någon annans smak,
någon annans händer mot kinden,
fingrar över höftbenen,
våldsamma andetag mot varandras axlar när vi närmar oss extas.

svårt, svårt var det.
svårt att inte låtsas som att det var du,
att minnas din smak och känslan av dig,
fjärilarna i magen, saknaden och längtan,
sensationen av att bli rörd av dig och ingen annan.




Fri vers (Fri form) av iacttagen
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-25 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iacttagen
iacttagen