Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusblåa trådar av liv


Sakta saktar rytmer in båten

brynet det sakta seglande blåa ljuset

Komprimerad luften höll andan

i luften mellan två steg dansen

Sakta glider in i det kvava ljuset

fuktig mörken brygga och värmen sover syre, så mycket att andas

Sjunger på din båt så svallande fylligt budskap

starkare, så starkt ljus du fyller mina ögon och jag gråter ljusblåa trådar av liv

Små lianer som små älskande kan leva och känsla

Närmre, så nära du glider så tyst

din färd är så uråldrig jag tappar förmågor och stammar

Rinner fantastiskt makt så långsamt så mycket

mina händer, all sand och dina tårar lungor så mycket ljud

Så lugn, lugnare borta önska bort allt och tyst se på all tystnad känna sig tyst

hel och slut att äntligen se allt när det rinner bort allt bort bara iväg i tung stillhet




Fri vers av Love von Melen
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-26 14:20



Bookmark and Share


    Phantasos
ja den här är bra
2012-08-29

    Issand.
wow, titeln. älskar den. tycker om texten också, hur orden inte är grammatiska korrekta meningar, har alltid tyckt om texter som är skrivna så.

"brynet det sakta seglande blåa ljuset"
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen