Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nysning...limerick



Så var det Johan som alltid nös
kleta ner en stackars tös
snoret plaska
tösen daska
till Johan så han blev medvetslös







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-06 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg