Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bara smittar av sig...

I trädets värld finns ingen avund
eller flärd där är alla lika mycket värda.
Står det vid ingången till en kyrka
eller inne är ingen ringare
än den andra båda har
samma styrka
lika värda att dyrka.

Likaså det, som pryder
festplatsens estrad
gör en glad och lyser
fint upp var fasad.

Är det därför det känns så gott
i hjärtat att få vandra i skogens led
för när man där, ett tag har hängt med
och kommer ut man känner bara rons fred!





Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-27 04:04



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint skrivet.
2012-08-01

  Rise Little One
Håller med dig totalt.
2012-07-31

    ADI Nehlin
Ljuvligt är det..mycket väl skaldat!!
2012-07-28

  Linda CH VIP
Upplyftande!
2012-07-28

    ej medlem längre
Skriv mera om hur ett träd vajar för att släppa energi till varandra för träd är träd och ser olika ut
2012-07-28

    ej medlem längre
Bokmärker!
2012-07-28

    ej medlem längre
Jag tycker verkligen om din text här!

"I trädets värld finns ingen avund
eller flärd där är alla lika mycket värda"

2012-07-28

  lodjuret/seglare VIP
Jag gillar ditt sätt att skriva, vi borde inte skriva varandra på näsan för vårt utseende, klädsel, sätt att gå. Inte ens inseendet borde klandras på samma sätt.
2012-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt