Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blek kopia



Har de bytt kön


Lockat till sig en hona via en

honas längtan

legat på lur och väntat


på en kärlek som aldrig kan

Ägas, den låg på dunbädd obäddad

rusig som fläkt av tidlös förälskelse


du spar mig såsom du

sparat på identitet

karaktär


du är ingen spegelbild


en blek kopia

en chimär


ta varandras händer och


drick berusning ur den knappes


källa, de finns i burk och kostar


evig baksmälla




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-27 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP