Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade i svartvitt


du tog ett kort
jag älskade i svartvitt
det skedde så fort
kändes som ett annat liv

vi gick i en park
du ville kyssa mig
det kändes större än allt
jag valde bort dig

scenen spelas upp
gång på gång samma förnedring
kan någon sätta stopp
jag vill inte se en fortsättning
scenen spelas upp
gång på gång

vad vet jag
är det dags att bli vuxen
placeras i en ram
aldrig ledas av lusten
ett självständigt liv
med kloka beslut
allting är svart och vitt
och resan når sitt slut

vi gick i en park
jag ville kyssa dig
det kändes större än allt
du valde bort mig




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-28 01:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm bli avvisad är hemskt svårt
särskilt gång på gång
2013-10-09

  Tess74
Den här gillar jag! Du skriver väldigt bra om händelser som man själv kan känna igen sig i, ungefär som små berättelser ur livet
2013-03-27

  drakbruden VIP
Wow den här berör.... jag får tydliga bilder som från en film och jag slås av livets föränderlighet och våra möten med det oväntade.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike