Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosbarn

Ur betong och asfalt

växer du,

mitt maskrosbarn..

Utan framtid

utan något

att klamra dig fast vid

utom hoppet

på en kommande jordbävning

som spränger galler

och betong

och släpper dig fri

fri att andras

fri att älska




Fri vers (Fri form) av Vad säger ett namn
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-28 12:05



Bookmark and Share


  Havsbris
älskar den här
vet inte vad ska säga mer,
men allt känns så djupt
och samtidigt så ljuvlig lätt---


2013-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Vad säger ett namn