Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fattig riddare

 

att man kan dö
är ingen hemlighet
att man kan få spö
för en egenhet
det är en sanning
en form av lag
livet är en chansning
med varje andetag

 visst kan man dö
det går varje kväll
med särskilt stöd
får hjärtat sin hjälp
en giftig kommentar
om att få bli fri
det kräver ett svar
men det skiter dom i

 en fattig riddare
en hjälte ur balans
om man var friare
på väg någon annanstans
trött på undantaget
trött på livets loop
jag ändrar underlaget
åt helvete med alltihop

 




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-28 13:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Straightforward!Good!
2013-10-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Livet gör
sin sväng
och Du fick
till en poäng:
Du tar ej
mer däng!





2012-07-28

  Casbah* VIP
gillar den enkla raka tonen,
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike