Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöklikt gotham city


det är en sådan dag

det enda som syns är ett mörker

det är en sådan dag

det enda som hörs är dunkla röster

regnet dränker världen

som i ett spöklikt gotham city

jag väljer bussen för färden

där känner jag mig mest fri

 

det finns i tanken

precis vid den slutna skolgården

vi satte eld på världen

som i den gamla protestsången

det fanns en energi

i alla dina namn

det jag förälskade mig i

precis innan du försvann

 

det är ett mörker

mitt i ett regn

du var alla röster

som följde mig hem

från bussen

där jag var fri

du var luften

i ett spöklikt gotham city




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hm..tänker Stockholm som Gothham city..bra ide´
Är sugen på att göra film.
Tack!
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike