Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återblick av farmor

När jag blev farmor det glömmer jag aldrig.

Åren gick och min son verkade inte bli pappa.

Men så fick jag beskedet att nu skulle det födas ett barn om nio månader.

Jag gladdes åt det och med de som skulle bli föräldrar.

Den tjugoåttonde maj på kvällen ringde min son,
han var rörd och han sa
nu mamma har kärleken kommit.

En liten tjej som han ofta kallar kärleken men hon fick namnet Julia.

Nu har det gått tio år sedan den stora händelsen.

Julia har en lillebror som är sex år nu.

När jag ser på dessa mina barnbarn, ser deras ögon som lyser av tillit
och glädje.
Då hoppas jag att de ska få långa kärleksfulla liv så att inte ljuset
slocknar i deras ögon.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 19:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så vackert <3
2012-07-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det måste va en underbar känsla...
2012-07-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOOOW
Så gott att höra!
Guld att Dina som
andra för oss finns!

2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP