Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radio Riks...limerick



Så var det en dag på radio riks
då dom sände musikalisk mix
men det man fick höra
var en salig röra
som gav ångest o svåra tics





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-06 20:35



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
"... som gav ångest och svåra tics" :)) Kan inte sluta flina. Bra!
2006-02-07

  Ola Rydberg
ja fy fanken
därför spelar jag alltid cd i bilen
på ren trots
2006-02-06

  rebecca d
precis...denna förnedringsradion..hatar det!
2006-02-06

  Myself
yes,du satte namn på känslan,skvalet framanar ticsen....
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg