Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håller, om inget ber!

Så som barken fäster sig vid
trädets stam så greppar den
äkta kärleken också sig
likadant och starkt
intill den som
får den.




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2012-07-29 05:02



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
riktigt väldigt bra!
2012-08-03

    ADI Nehlin
....något man önskar att alla skulle få uppleva..vackert, vackert skaldat
2012-08-02

    Shush
Bra "mataforat". Så är det ju.
2012-08-01

  Olof Lagerhorn VIP
Innerligt, bra och dubbelt starkt Ewa!
2012-07-29

  Lars Hedlin
Yes ...mycket bra!
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt