Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

300. Målet lyser



När vi förenas kring vår rätte Herre
då förenas vi med varandra
Vi får träffa många olika människor
och uppleva saker tillsammans

Kärlekens rena skönhet uppenbarar sig
i människors inbördes hjälp och förståelse
Framsprunget ur Guds barmhärtighet
kommer hemligheten och kraften
i våra liv

Vi ser hur Han finns i den verklighet
där vi är
Vi går in i den nya dagen med förstånd
En gåva av tid ligger framför oss

Och målet lyser från evigheten
Guds härlighet






Fri vers av Maria T
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-29 17:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart att få gå mot ljuset
2012-08-02

  Lasseman VIP
känner en varm känsla i mitt inre
2012-07-30

  Bibbi VIP
1 Joh. 1:7
2012-07-30

  walborg
Varmt tack!
2012-07-29

    ej medlem längre
Så fint att vi får gå mot det ljuset
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T