Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regntunga skyar

En regnig dag är trist som få.
Då gäller det att hitte på.

Jag bakar en kaka med äppelskivor och kanel.
Det kan aldrig bli fel.

En doft av det goda sig sprider i köket.
Seså, nu är jag klar med själva stöket.

Nu blir det kaffe med nybakad kaka därtill.
Nu får det regna hur mycke det vill.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-30 10:28



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
då kan man kanske se det som om det var regnets förtjänst att det blev en trevlig kaffestund :)
gullig vardagspoesi!
2012-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ahhh...det låter så gott.
2012-07-30

    ej medlem längre
Va fint...
2012-07-30

  Daniela I
En vanlig dag i vardagsbestyren alltså och precis rätt skrivet i känsla
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP