Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så kan det va. XD


Barfota

barfota

jag hatar att gå barfota
men känslan är ändå något speciellt
något bart
något naket
något kalt
något ingenting

jag hatar att gå barfota.
men jag gör det ändå
bara för att få känna hur världens mark känns på riktigt
bara för att få känna din hud mot min
bara för att få känna allt

jag hatar att gå barfota
Men lusten av att få tillbaka känslan av obehag är större än att inte få den
att få känna vinden, vinden som rörde vid din kind, röra vid mej.
Men ibland tror jag att jag bara går barfota för att jag inte orkar använda strumpor.




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-02-06 22:05



Bookmark and Share


  Ola Wirling
väldigt fin dikt, med ett ganska snopet slut. Men det gör den verkligen inte till en dålif dikt, tvärt om. Gillar förresten själv att gå barfota och gör det väldigt ofta :)
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_