Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelt men så himmelskt gott!

När dimmorna lyfter från
människornas skuldror
då tänds det som ett vingslag
i natten nya eldar
i tysta vatten.
Längs livets stränder!

Det bär mig, som mina bröder
och systrar och med dem delar
jag vänskapskapen liksom
ett gott bröd och vatten!

I sekler har människor
vandrat så bara för ett:
Att det är så gott
att tillsammans få gå!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-30 12:12



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.E-B.UNDERBART!!
Poetiskt som ALLTID.
Vänner är en FRÖJD STOR.
Större än du TROR.Tillsammans
är vi ETT MED NATUREN.Hej.I.Åberg.
2012-08-02

  Tarantaran
Fint ! Eldar i tysta vatten ; säg inte att branden har drabbat dig också ?! Fast , det är underbart med eld ;)
2012-07-30

    ej medlem längre
Förhoppningsfullt.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt