Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart själv


Under kattfotsträd
Gick hon med strå
Promenerade genom bäcken
Över mina tår
Log när hon kom fram
Lade av sig sin börda
På det där självklara sättet
Som bara myran kan göra




Bunden vers (Rim) av Caroline Lind
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-30 22:43



Bookmark and Share


  surface to air
Fint! Texten fick mig att vilja vara en myra för en stund:-)
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind