Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankemoln

Där satt du
Under ljuskronan
Under vackert fantasiregn
Såg dig i fönstret
kom plötsligt på att
kroppen finns i själen att
känslorna är köttsliga
köttiga
Bränner in i subcutis
Medan tankarna

Kränger i luften




Fri vers av Caroline Lind
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-07-30 22:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härligt :)
2012-09-03

  Mike
Håller helt med förgående kommentar om dom första raderna. Dom är verkligen helt jäkla fantastiska. Resten av texten är också helt suverän! tycker mycket om den.
2012-07-30

  surface to air
"Där satt du
Under ljuskronan
Under vackert fantasiregn"

Jättefint! Hela texten är mycket bra men just de första raderna är så väldigt vackra

2012-07-30

    ej medlem längre
Tycker väldigt mycket om din text. Den känns levande och stark.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Lind
Caroline Lind