Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friska timmar

 

kan vara svårt att se igenom
dimmiga moln
vem kan få bort dom
säreget tillstånd
fyllt utav brus
ett särskilt motstånd
ingen väg ut

vi söker fler friska timmar
vi tar allt vi hinner
allt som mellan rader faller bort
där dom flesta lever kort
vi söker fler friska timmar

svaga hjärtan
vem skänker tröst
var är alla vardagshjältar
när ondska just förlösts
ont om tid
ingen tillfällig lycka
är det värt att ta strid
för den 24e luckan

vi söker fler friska timmar
vi tar allt vi hinner




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-30 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike