Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F

Fy fan för frystorkat fjäsk före frukost fräste fridolin framför fruktfilen förra fredagen faktiskt

Fridolin föredrar frasigt färska finfördelade fiber frallor från Fagersta fiket

Fåglel falsetterna flöjtade fruktansvärt fint från fläderfältet framför furu fastighetens fläktande farstu fönster

Främst finkar

Forell-fisk fångas förnämligast före fyra fraserade frugan förvånansvärt fräckt

Fridolin for förjävla fort från fastigheten förutan förargliga frun

furstlig frihet

finemang




Prosa (Fabel/Saga) av zallander
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-30 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander