Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur långt kan man cykla när man en gång börjat cykla?

Jag har letat efter dig och vi finner varandra många gånger.
Du har integritet större än ett ouppnåeligt berg och så ska det ju vara!
Jag försöker finna mig intill dig så du och jag växer vackert och ärligt.
Jag ber en ängel hjälpa mig att vara klok.




Fri vers av Feminaz
Läst 220 gånger
Publicerad 2012-07-31 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz