Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny episk text(nya vackra samtiden)

jag vet inte längre
vad som fattas idag
allt som media kränger
alla olika val
det är svårt att andas
svårare att hitta hem
det ska bara dansas
allting förnekas igen

ge mig ett alternativ
en dröm att förälska mig i
en flykt undan hysteri
en värld fri från hyckleri

det kan kännas svårt
att sändas ut för att frälsa
ta det inte alltför hårt
det bottnar i människans rädsla
anklagas för att vara omodern
inte en del av maskinen
jag vill inte vara en volontär
för den nya vackra samtiden




Fri vers (Fri form) av Mike
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-31 20:11



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Tidlös och aktuellare än någonsin.
Jävla jättebra!
2015-09-19

    ej medlem längre
Vers nr 2 är kanon! En egen, nyfödd hymn, inte illa!
2013-10-09

  Tess74
Starkt!
2013-04-04

  Anita Hanssen
Bra ordat!
2012-08-05

  aol
stark känsla verkligen, gillas
2012-08-03

    ej medlem längre
laddad text;
genuin känsla
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike