Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten strimma

Ett postumt skal
omsluter om och om igen
den lilla strimma
av den kollektiva ande

som slitit sig fri

Och tagit materiens värld i handen
nu är han fången
i evighet
bakom köttet




Fri vers (Modernistisk dikt) av zallander
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-31 20:40



Bookmark and Share


    JO:82
Utmärkt
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander