Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De finns i mängder...

Livet blir en fest
var dag om man kan glädja
sig åt små, små ting




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-31 21:32



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej.Ewa-Britt.
Javisst och helt Gratis.
Precis Nu Fånga Dagen.I.Åberg
2012-08-02

    ADI Nehlin
så sant, så sant..fint fångat med få ord
2012-08-01

    ej medlem längre
Fint!
2012-07-31

    ordskalv
Detta kan vara det hemliga receptet på lycka.
2012-07-31

  Tarantaran
Fint ! En till som börjar " tänka haiku" ! Det porlar vackert hos dig . Tack!
2012-07-31

    ej medlem längre
Fina ord från Vadstena.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt