Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paketet



Helrôten stapplandes kring
som en fjant.
Foten den släpar,
knät niger tant.

Vaden den spränger,
knäskålen gungar.
Kryckstödar pinnen,
näven lätt schvungar.

Tvi vare attans
för trappracets mara.
Bättre är fallet,
upp på Niagara.

Helrôten stapplandes kring
som en fjant.
Foten den släpar,
knät niger tant.







E-M / 2012-08-02






























Fri vers av Madjori
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori