Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna ständigt återkommande rädsla...


Älskbar?

Vita ord på svarta väggar.

Med blodiga fingrar försöker jag klösa mig ur ensamheten.

För kärlekens skull ska jag resa mig igen.

Möta alla rädslor på nytt.

Öppna mig en sista gång för ännu en människa.

Låsa upp porten och låta maskerna ligga orörda.

Varför är det skrämmande att vara sårbar?

Farligt att låta någon komma riktigt nära?

Det värker i hela mitt bröst när jag växer mig liten.

Är jag verkligen värd att vara älskad av någon underbar som du?

Går det att älska någon så ofullkomlig som jag?




Fri vers av Magnus P.
Läst 622 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-08-02 18:50



Bookmark and Share


    Molly_Mus
Dina ord blir till tårar på min kind. Du skriver så vackert :)
2012-08-14

  alvan
Naket och berörande. Rädslan tränger i var ord men också lusten och viljan att inte våga avstå...
2012-08-10

    ej medlem längre
Det finns något som heter att inte bli så älskad så försök att skriva om en sådan kärlek som finns det som heter att vara en älskvärd person och för övrig en lite otydlig text som är svår och icke gångbar i en vers som är den som heter att inte älska
2012-08-09

  Ritva
Mycket bra innehåll! Gillar...
2012-08-09

    ej medlem längre
Ärligt och välskrivet. Bra jobbat!
2012-08-09

  bögpoesi
ärligt.
bravo..
2012-08-09

  soligajag_1 VIP
Vilken känsla och berörande ord från ditt innersta väsen!!!
2012-08-09

  Änglaögon
Fint!!
2012-08-09

    ej medlem längre
starkt berörande.bokmärker

2012-08-09

  wildrose
Fina ord som beskriver dina känslor, bra.
2012-08-04

    ej medlem längre
Textens starkaste: "Öppna mig en sista gång för ännu en människa.".
2012-08-02

    ej medlem längre
Skickligt sätter du ord på känslorna. Dom går rätt in och känns bekanta.
2012-08-02

  Drömskan
Orden gav sköna rysningar längs armarna.Så välbekant,så vackert.
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord