Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det farliga

att luta sig över kanten
och känna blodet jublande rusa
till mitt huvud
för att fylla det med nytt liv
tjusningen i det farliga

kanske går jag över gränsen snart




Fri vers av vargpakten
Läst 140 gånger
Publicerad 2012-08-02 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten