Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla

det känns som världen har stannat
allt är tomt
tyst

mitt medvetande står stilla
ingenting uppfattas längre
meningen har lämnat mig
och det är sant

min sjukdom skrämmer mig

-

Blinkar febrilt och försöker minnas
men mitt undermedvetna är ett svart hål
som slukar allting
jag skrämmer mig själv

och även du är ett virus




Fri vers av vargpakten
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten