Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du glömde dina skor.

Du glömde dina skor..

de står fortfarande kvar där i hallen som vanligt..

du glömde mig,

jag står fortfarande kvar där i rummet över din tomma kropp..

jag önskar att det hade hade hjälpt att vrida om låset på dörren..

jag önskar att jag hade kunnat hållt fast dig hårt..

men det hade inte hjälpt..

Allt står precis som vanligt, jag skorna sängen som du låg i.

men när jag tittade in i dina ögon så såg jag om och om igen att du inte var där..


Hur kan allt runtomkring vara som vanligt,

bara din kropp kvar.


du glömde dina skor.

mamma du glömde mig..




Övriga genrer av EmelyB
Läst 440 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-08-03 14:00



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Det du beskriver är så smärtsamt, men ändå så otroligt vackert formulerat!
2012-08-07

  bittemi VIP
Smärtsamma ord! Så bra förmedlat!
2012-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
En text som känns...
2012-08-07

  ULJO
Träffsäker text som berör
2012-08-05

  SvartPoesi
Du beskriver något som har varit en av mina värsta rädslor sedan jag var mycket liten. Så som jag tolkar den iaf. Mycket berörande. Tack för den, hoppas innerligt att det bara är ett alster av din poet fantasi dock.
2012-08-05

  Änglaögon
Den här texten gick rakt in i hjärtat, kanske för att jag känner så igen mig i den, vet hur det känns....
2012-08-04

    ej medlem längre
Du är så glömd av din mor att skorna har blivit så trånga och svåra att gå i och sängen bör du bädda om för så då får den en ny och fräsch bäddning
2012-08-04

  NågonAnnans
Smärtsamt ...
2012-08-04

    Niclasdotter
Den här är så bra så att det gör ont!


2012-08-03

  Hon kallar sig poet VIP
Sista meningen, går rakt in.
2012-08-03

  Katarina O´Nils Franke
Smärtande fint!
Jag skrev en novell en gång om ett par bortglömda stövlar. :)
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB