Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du spillde

Jag försöker torka upp det du spillde.

Ut över golvet tappade du det,

Det skvätte upp över vägar och tak.

Trasan bliv alldeles våt,

och det rinner fortfarande floder!

Har du aldrig fått lära dig att städa efter dig?

Har du aldrig fått lära dig att vara försiktig?

För det var du som var vårdslös.

Du som tappade mitt hjärta över det kalla golvet.

Det var du som spillde och stänkte ut mig i små delar.

Små, små droppar.

Så att jag aldrig kan bli hel igen.









Övriga genrer av EmelyB
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-17 19:21



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Det börjar som något, och slutar som något helt annat. Imponerande och starkt.

Tårar och skärvor
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB