Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som studerande och översättare av L. Ron Hubbards material har jag tillgodogjort mig en hel del. Men det finns så mycket att det bara är att välja och vraka, och vad man än läser så lär man sig något nytt.


Lärdom

Efter lärdom jag länge törstat
och fann till sist en outsinlig källa!
Ur den kan jag ösa så länge jag vill.
Kunskapen finns, det är bara att hälla!
Och ju mer jag häller,
desto mer vill jag veta.
Men vad gör det?
Jag slipper ju leta!




Fri vers av Blåbärskaj
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-04 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj