Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen räddade mej

Än en gång låg jag och drömde mej bort
I min stora tomma säng

Drömde om den som jag älskade skulle komma och ta mej i sin famn.
Jag var lämnad än en gång
Känner mej misslyckad
Gick in i förhållandet med en människa och gav 100%

Men valde fel igen.
Trodde att de flesta ville gå in som jag
In med 100% och kärleken

Men igen, handlade det om att hitta någon
Hittade man någon man trodde var bättre så bytte man.

Än igen
och ingen räddare

Ingen som kunde visa att de faktiskt älskade mej.

Många går in för att bara ha någon och är inte ärliga.




Fri vers av filosofmamman
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-08-04 19:05



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Många gånger så känns livet så orättvist, Och någon som räddar en ur sorg och smärta kan man nog bara drömma om, många gånger...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman