Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mej

Se mej
Förstå mej
Att låta mej få ge mitt hjärta till dej
Du bad mej att hoppa
Jag gav mer än allt
Du var mitt sista hopp, den enda jag hade.
Jag höll på att mista dej.
Vad gör jag?
Jag vägrade låta dej lämna mej.
Sista natten, hel måne.
Kunde inte sova, du låg nära mej tätt.
Ändå var sängen så stor och främmande
Den ville ändå inte låta mej sova
Bara några dagar senare skulle det ligga ett annat hjärta nära dej
Som inte tillhörde mej.

Helt plötsligt vaknade jag på golvet av ett skrik
Det var jag själv
Ett döds skrik som ekade i huset.
Det kändes som jag dog

Ni låg tätt ihop slingrade och skratta åt min sorg.
Flera år av kärlek och försöka få mitt hjärta helt
Att en annan männsika kan få en annan att må så dåligt
Känna en sån smärta.

Smärtan tog några dagar att bestämma sej för men många år att bearbeta.




Fri vers av filosofmamman
Läst 256 gånger
Publicerad 2013-02-07 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman