Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket du henne?

Svek du henne?
Eller svek hon sej själv när hon gjorde sin handling?
När hon kastade sej ut, utan lina som höll fast henne.
Inget som fångade henne i fallet.
Gick efter hjärtat, kastade iväg sitt samvete.

Varför ska hon följa sitt hjärta när det blir så fel?
Följa sitt hjärta så ångrar hon sej inte.
Men hon faller ner för stup.
En ung människa som precis blivit till vuxen.

Faller och kanske aldrig kan ta sej upp.
Ändå gör hon handlingen, hoppar.
Din hand drogs bort precis när hon nästan fick tag i den.

Vände och gick och brydde dej inte om smärtan du orsakat.
Annasvaret la du på henne som älskade dej.




Bunden vers av filosofmamman
Läst 195 gånger
Publicerad 2013-11-28 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman