Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i kropp och själ...


Rösten inom


Jag bor i ditt inom
jag fyller
hela dig
jag valde just ditt tempel
på obestämd tid

Jag viskar dina tankar
på allt du hör
men inte alltid
att du lyssnar

Räds inte

älska

gläds

Tålmodig väntan
din vaknad

I stunders stillhet
tveksamheter ekar
talar tomhetskänslan om
fångad där i mörker
kedjors skav
luft i töcken tynger

Kan vi nånsin ana
varför vi är
här...

Änglavingars många
famnar dig i gråten
smeker tårar bort

Är så stunden inne
att på mig lyssna

tro

Trevande
smekord i viskan

räds inte

älska dig

älska mig

älska oss

skåda - känn

njut din ådras boning

I livfullt sinne
föds blick i öppnad
stilla klar

Vi andas
vi njuter livet
vi är de bästa vänner

Vi ska på vägar vandra
med vindars svep i håret
under sol och måne
stjärnornas oändlighet

Trollbindas
av livets mening
i detta varande

nu


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-05 11:22



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Din dikt sprudlar av sensuell attraktion. Den som inte berörs av din dikt har aldrig känt trånad efter kärlek. Den som inte skulle vilja möta dig på halva vägen har inga känslor.
2012-08-07

  ULJO
Jag blir helst betagen av ditt sätt att skriva
2012-08-06

    ej medlem längre
Jag trollbinds av dina vackra ord och upplever en stark känsla av värme och ro.
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP