Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våra barnbarn har varit hos oss, det är alltid lika roligt.


En helg med det lilla extra

Nyss har vi skjutsat hem våra barnbarn till deras pappa.

De kom igår och en lördag har väl aldrig gått så snabbt som denna.

Barn har förmågan att hålla en sysselsatt, det blev spel, rita och måla, lösa barnkorsord och titta på TV.

En del annat hände också.

Lillkillen hade mina stövlar och följde med farfar ner till bryggan,
han lyckades dratta i naturligtvis men det ordnade sig för farfar
var ju med som han sa.

Det var lite skillnad på stövelstorleken jag har trettionio och han trettiofyra.
Det var nog förklaringen kring extra doppet.

På kvällen blev det chips och dippa, coca cola att dricka till.
Vi hade det riktigt mysigt där i soffan, jag fick krama och rå om
de små liven.

Det bestämdes att farfar skulle sova i bäddsoffan och vi andra tre i dubbelsängen.
Lillkillen hade med egen kudde och täcke. Han hade även med fyra stycken gosedjur. Varav två stora.

Vi pussade farfar godnatt, sedan gick vi och lade oss.
Jag skulle läsa ett kapitel i min pocketbok tänkte jag.
Stora syster hade sin dator i sängen och spelade ett spel.

Lillkillen stökade med sina gosedjur.
Men han ville också göra något så
han tog en tidning fick fram ett korsord i den.

Jag frågade honom om det gick bra att lösa, då kom svaret snabbt.
Ja farmor jag drar några streck här och där.

Så släckte vi lamporna och somnade så gott.









Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-05 12:24



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ett minne att vårda i hjärtat, underbart
2012-08-05

    ej medlem längre
familj! otrolig viktig!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP