Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

302. Våra gåvor




Gud känner all världens nöd
Vi kan inte ta bort lidandet
men lidandet kan leda oss
till ett medvetet tänkande

Vi kan gå in i lidandet
med våra gåvor
arbeta och sträva
trösta och dela med oss

Jesus använder våra gåvor
för att utföra sina under
Om vi gör det möjliga
så gör Gud det omöjliga
Lidandets väg och kärlekens väg
förenas i Kristus

Varje nyfödd dag får vi ikläda oss
en nyfödd människa
nyduschad av Guds kärlek
och vandra på livets väg
i Jesu solvarma fotspår




Fri vers av Maria T
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-05 17:13



Bookmark and Share


    maija tuori

Sanna ,kloka rader .
2012-08-19

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2012-08-14

  Michaela Dutius
Om vi gör det möjliga så gör Gud det omöjliga - ---trösterikt och vackert
2012-08-11

    ej medlem längre
Fint skrivet om vikten av att använda våra gåvor i Hans tjänst för att lindra...
2012-08-05

  anits VIP
Vackra rader, varje morgon
går vi mot en ny dag
2012-08-05

    ej medlem längre
Var dag är var morgon ny!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T