Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 steg framåt , 1 steg bakåt

Tro inte det bara för jag gått vidare

För även jag stannar upp dag till dag
Letandes efter något annat än jag

I hopp om att alla dörrar inte är stängda
Tills den dagen då minnena är förträngda

Tänker jag ta ett steg framåt
Stanna
För att hoppas ta ett steg tillbaka
Fortsätt










Fri vers av BjörnSöderlund
Läst 237 gånger
Publicerad 2012-08-05 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BjörnSöderlund
BjörnSöderlund