Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det blir inte seriösare än så


tyngdens mening

 

träiga sittningar

manglande försittande

ordflöden i kvav när natten gäspar

 

kan du inte inse att kärleken är över

att det enda som blir förmörkar dager

 

jag vet att flyga är tungt oälskad

även himlen är låg

 

det är då orden får luft under

mening de bär väger

 

det är det som tynger flykten




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-05 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
heavy shit!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch