Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

things get stolen and people go away


Och du försvann bara sådär

du kunde åtminstone lämnat mig med en flaska vin kvar
du kunde ha lämnat mig med något som lindring men du
bara lämnade allt



du har alltid trott för mycket om mig, satt mig för högt
men jag klarar .ingenting. egentligen.


tänk inte på det, gå vidare, säger alla

men hjärtat påminner mig i häftiga attacker dagligen

om jag inte mediterat över din existens och din bortgång
om jag inte offrat lite av min lycka till en som dött
en som VALT att upphöra

så tvingas hjärtat ta hand om alla dina kvarlevor
på egen hand.

Hur kunde du??




Fri vers av Nébuleuse
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-06 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nébuleuse