Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"losing love is like organ damage it's like dying the only difference is; death ends."


Om att inte komma ur sängen.

Killen i filmen ligger ner på marken skriker

att du inte får



Du får inte lämna mig.

Hör du det.

Du får inte gå. Punkt.

Och ändå, gjorde du det

och här ligger jag.


Tom.

Tomt är vad det är.




Fri vers av Nébuleuse
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-23 20:39



Bookmark and Share


  Brachmin
Sängen är en borg, true dat
2012-10-25

    ej medlem längre
antingen lämnar man eller så blir man lämnad.
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nébuleuse