Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första dagen på länge du inte vart i mina tankar hela dagen enda dagen jag lyckats hålla igen och inte brista i skarvarna Att du inte är här mer gör så ont.


Precis som du.

jag dricker
vin mesta hela tiden

och du dricker vatten medan jag låtsas att vi ha samma sak i våra muggar

jag låtsas att jag är så här trevlig bara för att livet är så fint. För det är det väl.
Vi bor i ett i-land. Det är Sverige. Ett perfekt land. Perfekta liv.

Som trots all perfektion är fyllda av förluster av olika slag.

Och nu som så många andra kvällar önskar jag mig bort härifrån. Bort till värme. Bort till ett par armar som faktiskt vill ha mig. Bort från mina förluster. Jag vill leka överklass. Jag vill slå alla på käften som inte har det jag har, för jag har så mycket. Jag vill inte dricka sprit för att jag behöver känna harmoni.

Och där sitter du framför mig och är nöjd, säger du. Och du tror att min berusning tyder på harmoni.

Ja, vännen, ja, är så harmonisk. Vatten berusar mig med harmoni.




Fri vers av Nébuleuse
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-18 22:33



Bookmark and Share


  Viktor
Se det som en styrka, inte en svaghet...
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nébuleuse