Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

U. M

Den där tyngden som faller över dig
Du vet att det är något som inte är som det ska
Långt ifrån det


Dagarna går o du låtsas som om livet är som det ska
När hon frågar dig varför du ser så trött ut
Svarar du att även du förfaller
(Går sönder i långsam takt, tänker du)

det är under nätterna som du försöker
Knäcka koden
Förstå sammanhanget
Och hitta lösningen

Så du kan förhindra
Förfallet
Du i fruktan väntat på hela
Ditt liv
Ditt ännu för korta liv
Och med dina sköra armar kan du
Inte hålla henne uppe
Du kan inte
Du kan inte

Slutet är oundvikligt




Fri vers (Fri form) av Nébuleuse
Läst 237 gånger
Publicerad 2013-09-27 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nébuleuse